asenuitvaart

Welkom

Uitvaartverzorging Assieraden - Termonde - Gedenksieraden - Assieraden - Urnen - Advies over As - Grafmonumenten.

Het verlies van een dierbare verdient een herinnering. Of het nu stijlvol of eenvoudig is.  Assieraden - Termonde heeft voor u een oplossing om aan uw wens te voldoen.  Wij staan u terzijde met vrijblijvende informatie.

Sieraden van Assieraden - Termonde zijn gedenksieraden. Deze sieraden bevatten een fysieke herinnering aan een overleden dierbare.

Dit kan een kleine hoeveelheid as of een haarlok zijn, maar ook het op een bijzondere wijze verwerken van een vingerafdruk behoort tot de mogelijkheden. Bel ons voor advies. U kunt ook informatie opvragen via het contact formulier, echter onze voorkeur gaat uit naar telefonisch contact dit vinden wij persoonlijker. Ook voor een bestelling kunt u ons bellen.

Meer informatie of een Bestelling plaatsen? Bel: 06 - 50626801

Wij beschikken over een eigen Uitvaartcentrum.

reliekvp2

 

Assieraden en urnen zijn een waardige tastbare herinnering aan een dierbare. Assieraden zijn normale sieraden net als alle andere sieraden. U draagt op deze manier een mooi sieraad waar u een warme herinnering aan heeft. Nadat u bij de crematie afscheid heeft genomen van uw dierbare begint voor u het rouwproces. Dit proces is voor iedereen anders, maar velen hebben de wens om hun dierbare zo dicht mogelijk bij zich te hebben, met het dragen van een sieraad of een sierurn die je thuis een plekje kan geven. Een crematie biedt u de mogelijkheid om dit ook daadwerkelijk te doen. Ik bied u de mogelijkheid om het assieraad met een klein beetje as te vullen en dit assieraad altijd bij u te dragen. Deze Assieraden bieden u ook de mogelijkheid om u dierbare herinnering altijd mee te dragen. Zo kunt u ook kiezen om een assieraad te vullen met bijvoorbeeld een haarlok.

Wij bieden nu ook de mogelijkheid om een foto in Glas te laseren. Het glas wat gebruikt wordt om uw foto in glas te laseren is speciaal vervaardigd.